Image
GEEN STRUCTUUR IN JE VOEDING?

NIET TEVREDEN MET JE LICHAAM?

JE MIST DUIDELIJKHEID?

TE WEINIG ENERGIE?

VERMOEIDHEID DIE BLIJFT DUREN?

JE WILT JE LICHAAM VERANDEREN EN EEN GEZONDE LEEFSTIJL OMARMEN?

ONTDEK HIER HOEBEN JIJ KLAAR OM JE LICHAAM TE VERANDEREN EN JE GEZONDE LEEFSTIJL TE OMARMEN?"Verandering begint bij de beslissing om je energie te investeren in de uitdaging en het oude los te laten"


Image

UNIEKE WERKWIJZE
MOGELIJKHEDEN
ONTMOET JONATAN

  Unieke en heldere werkwijze

  "Naast een professionele, resultaatsgedreven begeleiding zijn de speerpunten van growyourself.be duidelijkheid en eenvoud. We meten lichaamssamenstelling en volgen op door gebruik te maken van assessments. Hier krijg je op voorhand zicht op het begeleidingstraject."
  Na een grondige intake waar je achtergrond en doelstelling(en) helder worden gemaakt, bouwen we stap voor stap een holistisch actieplan uit.


  Image

  We werken aan voeding, beweging en/of trainingsschema's, stressmanagement, alsook herstelmechanismen zoals slaap en ademhaling.

  VERLOOP VAN DE BEGELEIDING

   Verloop van de begeleiding:

   STAP 1: INTAKEGESPREK
   ACHTERGROND & DOELSTELLINGEN BEPALEN

   STAP 2: KWALITEIT - CONSULTATIE
   WAT IS NODIG OM JE DOELSTELLINGEN TE HALEN?

   STAP 3: KWANTITEIT - CONSULTATIE
   HOEVEEL IS NODIG OM JE DOELSTELLING TE HALEN?

   STAP 4: ACTIEPLAN - COACHINGGESPREK
   HOE GA JE JE DOELSTELLINGEN HALEN?

   STAP 5: GROEIEN - COACHINGGESPREK
   GROEIEN DOOR FALEN EN SUCCES

   Na stap 5 kan je bijkomende coachinggesprekken boeken om nieuwe hindernissen te overwinnen, nieuwe doelstellingen en/of actieplannen op te stellen.   AFSPRAAK MAKEN
   MOGELIJKHEDEN
   SUCCESVERHALEN
   "Je lichaam veranderen gaat over leren welke voeding en leefstijlgewoontes werken voor jou. Het gaat het over het 'hoe' van jouw leven en het 'houden van' je gezonde leefstijl."
    Mogelijkheden

    Standaard individuele begeleiding:
    - consultaties van 30 minuten
    - meten lichaamssamenstelling
    - actieplan
    - verslag

    Standaard begeleiding voor koppels:
    - consultaties van 60 minuten
    - meten lichaamssamenstelling
    - actieplan
    - verslag

    Performance coaching voor ondernemers:
    - consultaties van 45 minuten
    - meten lichaamssamenstelling
    - actieplan
    - verslag

    Performance coaching voor ondernemers met biomarkeranalyse
    - Opvolging van performantie en stresstoestand met biomarkers
    - consultaties van 45 minuten
    - meten lichaamssamenstelling
    - speekselafnamekit
    - laboanalyse van je biomarkers*
    - actieplan
    - verslag

    Integrated Performance coaching voor ondernemers:
    - Volledige analyse en concrete bijsturing van uw werk-/leefomgeving ter plaatse
    - meten lichaamssamenstelling
    - actieplan
    - verslag
    Op aanvraag:
    Mail naar info@growyourself.be


    *Klik hier voor meer informatie over biomarkers zoals cortisol en speeksel immunoglobine A


    AFSPRAAK MAKEN
    ONTMOET JONATAN
    SUCCESVERHALEN
    growyourself.be is meer dan een diëtistenpraktijk. We overstijgen de gefragmenteerde kijk op gezondheid en kijken naar het individu als een geheel van systemen.Jonatan

     SUCCESVERHALEN

     I walk the walk:
     Ik ben Jonatan. Als kind was ik zwaarlijvig en door zelfstudie, falen, proberen en groeien, vond ik een integrale leefstijl die bij me past. Vandaag heb ik zelf een perfect gewicht en een vetpercentage van 12%. Dagelijks bewegen, sporten en mediteren zijn verankerd in mijn leven. Ik werk en begeleid vanuit een ruime ervaring. In mijn praktijk pas ik enkel informatie, kennis en methodes toe die ik zelf geïntegreerd of geprobeerd heb.

     Image
     Meer doen vs. groeien:
     Groeien betekent voor mij dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor hetgeen je aankan alsook de inzet die je wilt leveren om een resultaat te halen. Optimaal presteren wil niet zeggen dat je tegen jezelf ingaat. Soms is het niet haalbaar om energie te blijven uitgeven. Dan is het tijd om rust te creëren en te herstellen. De kunst is om je leven een vorm te geven waar dit kan.
     Tracklist:
     Ik studeerde ingenieurswetenschappen en realiseerde tal van grote industriële en high tech bouwprojecten in een hoge druk werkomgeving. Tegelijk behaalde ik het diploma Bachelor in de voedings- en dieetkunde en was ik tweede laureaat in mijn studierichting. Dit terwijl ik volop bouwprojecten beheerde. Ik haalde eveneens een pedagogisch bekwaamheidsbewijs en ben erkend leraar. Opleiden en begeleiden zijn een deel van mijn passie. Ik certificeerde me ook als Holistic lifestyle coach via het CHEK institute in het Verenigd koningkrijk.
     Mijn missie:
     Met mijn uitgebreide kennis en ervaring in voeding, leefstijlmanagement en fysiologie help ik om inzicht en verandering te brengen in de gezondheid en vitaliteit van iedereen die op zoek is naar een betere gezondheid en een optimaal leven.
     Dit doe ik door 1 op 1 begeleiding, begeleiding voor koppels, workshops voor bedrijven en particulieren én specifieke services in gezondheidsbevordering voor bedrijven en organisaties.
     Innovatie:
     De wereld is continu in verandering. Dat is steeds zo geweest en zal altijd zo zijn. De wetenschap verwerft dagelijks nieuwe inzichten en de beschikbaarheid van middelen vernieuwt permanent. Daarom blijf ik ook steeds mee met de innovatie. Zo is het eveneens mogelijk om bij mij biomarkers zoals vrij cortisol en sIgA te laten meten om zo je stresstoestand in kaart te brengen, op te volgen en de gepaste gezondheidsinterventies toe te passen. Klik hier voor meer informatie.

     AFSPRAAK MAKEN