Image
GEEN STRUCTUUR IN JE VOEDING?

NIET TEVREDEN MET JE LICHAAM?

JE MIST DUIDELIJKHEID?

TE WEINIG ENERGIE?

VERMOEIDHEID DIE BLIJFT DUREN?

JE WILT JE LICHAAM VERANDEREN EN EEN GEZONDE LEEFSTIJL OMARMEN?

ONTDEK HIER HOEJE LICHAAM OPTIMAAL LATEN FUNCTIONEREN BINNEN JOUW UNIEKE CONTEXT"Het echte geheim van een optimaal en gezond leven is een lichaam dat voor jou zorgt"


Image

UNIEKE WERKWIJZE
ONTMOET JONATAN

  Unieke en heldere werkwijze

  "Naast een professionele, resultaatsgedreven begeleiding zijn de speerpunten van growyourself.be duidelijkheid en eenvoud. Jouw energie is de belangrijkste asset die we beheren. Daarnaast kan er samengewerkt worden met je huisarts om dieper in te gaan op bepaalde biomarkers"
  Consultaties verlopen in tijdsblokken van 30 minuten via Skype calls. De dag nadien ontvang je een verslag en alle nodige informatie om aan de slag te gaan

  CONSULT 1: INTAKEGESPREK
  ACHTERGROND & DOELSTELLINGEN BEPALEN

  CONSULT 2: BASISPRINCIPES
  WAT IS NODIG OM JE DOELSTELLINGEN TE HALEN?

  CONSULT 3+: SELF MANAGEMENT
  HOE MAAK IK MIJNDOELSTELLINGEN WAAR?


  Image
  AFSPRAAK MAKEN

  We werken aan voeding, beweging en/of trainingsschema's, stressmanagement, alsook herstelmechanismen zoals slaap en ademhaling.

  Na een grondige intake waar je achtergrond en doelstelling(en) helder worden gemaakt, bouwen we stap voor stap een holistisch actieplan uit.

  "Je lichaam veranderen gaat over leren welke voeding en leefstijlgewoontes werken voor jou. Het gaat het over het 'hoe' van jouw leven en het 'houden van' je gezonde leefstijl."
   growyourself.be is meer dan een diëtistenpraktijk. We overstijgen de gefragmenteerde kijk op gezondheid en kijken naar het individu als een geheel van systemen.Jonatan

    SUCCESVERHALEN

    I walk the walk:
    Ik ben Jonatan. Als kind was ik zwaarlijvig en door zelfstudie, falen, proberen en groeien, vond ik een integrale leefstijl die bij me past. Vandaag heb ik zelf een perfect gewicht en een vetpercentage van 12%. Dagelijks bewegen, sporten en mediteren zijn verankerd in mijn leven. Ik werk en begeleid vanuit een ruime ervaring. In mijn begeleiding pas ik enkel informatie, kennis en methodes toe die ik zelf geïntegreerd of geprobeerd heb.

    Image
    Meer doen vs. groeien:
    Groeien betekent voor mij dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor hetgeen je aankan alsook de inzet die je wilt leveren om een resultaat te halen. Optimaal presteren wil niet zeggen dat je tegen jezelf ingaat. Soms is het niet haalbaar om energie te blijven uitgeven. Dan is het tijd om rust te creëren en te herstellen. De kunst is om je leven een vorm te geven waar dit kan.
    Tracklist:
    Ik studeerde ingenieurswetenschappen en realiseerde tal van grote industriële en high tech bouwprojecten in een hoge druk werkomgeving. Tegelijk behaalde ik het diploma Bachelor in de voedings- en dieetkunde en was ik tweede laureaat in mijn studierichting. Dit terwijl ik volop bouwprojecten beheerde. Ik haalde eveneens een pedagogisch bekwaamheidsbewijs en ben erkend leraar. Opleiden en begeleiden zijn een deel van mijn passie. Ik certificeerde me ook als Holistic lifestyle coach via het CHEK institute in het Verenigd koningkrijk.
    Mijn missie:
    Met mijn uitgebreide kennis en ervaring in voeding, leefstijlmanagement en fysiologie help ik om inzicht en verandering te brengen in de gezondheid en vitaliteit van iedereen die op zoek is naar een betere gezondheid en een optimaal leven.
    Dit doe ik door 1 op 1 begeleiding, workshops voor bedrijven en particulieren én specifieke services in gezondheidsbevordering voor bedrijven en organisaties.
    Innovatie:
    De wereld is continu in verandering. Dat is steeds zo geweest en zal altijd zo zijn. De wetenschap verwerft dagelijks nieuwe inzichten en de beschikbaarheid van middelen vernieuwt permanent. Daarom blijf ik ook steeds mee met de innovatie. Zo is het eveneens mogelijk om bij mij biomarkers zoals vrij cortisol en sIgA te laten meten om zo je stresstoestand in kaart te brengen, op te volgen en de gepaste gezondheidsinterventies toe te passen. Klik hier voor meer informatie.

    AFSPRAAK MAKEN


    Locatie:
    Enkel skype consultaties mogelijk vanaf 2019

    © growyourself.be since 2016

    Andere vragen?
    Mail naar info@growyourself.be